Tuesday, May 29, 2007

Møde d. 27/5

Projektet nærmer sig sin afslutning, og de sidste reflektioner er så småt ved at komme til udtryk. Vi må i denne sammenhæng dog tilføje at antallet af refektioner burde falde da vi nærmer os målet, men ved sidste møde havde vi dog stadig et par ting der skulle fastlægges.
Vi fik fastlagt hvad vores "eksperiment" indeholdt, hvilket er den metodiske arbejdsgang vi har anvendt fra Casebeskrivelsen, frem til vores evalueringsrunde. Selve evalueringen, skal så vurdere vores eksperiment.

Derudover havde vi en diskussion, der vedrørte vores fokus for opgaven. Vi fik af Søren Erik, pointeret at vores retningslinier gav udtryk for en teknisk indgangsvinkel. Vi fandt efterhånden ud af at denne vinkel, var sket på baggrund af ubevidste valg i forhold til at arbejde problemorienteret. Dette skal ses i lyset af at vi ikke umiddelbart kunne se de store organisatoriske problemer med bland andet implementeringsfasen, da selve installationen af en applikation der skal hjælpe bibliotekarer og lånere alt andet lige må skabe en positiv stemning omkring implementeringsfasen. At vi har et forholdsvist teknisk indgangsvinkel betyder ikke at vi ikke har tænkt på eksempelvis den organisatoriske del af implementeringsfasen, men vi har i opgaven afgrænset os fra at omtale alle aspekter af projektledelse, som man eksempelvis kan finde ved at læse litteratur der vedrører projektledelse. Derfor mener vi at vores fokus i opgaven da det er problemorienteret, automatisk og ubevidst er rettet mod udviklingen af Linkpakker applikationen, da det var her vi identificerede de største udfordringer.

No comments: