Saturday, May 19, 2007

Møde 18-05-2007

Vi startede med at diskutere problemformuleringen. Vi ændrede en smule i vores ”gamle” problemformulereing, men valgte ikke at opdele den i to, som vi ellers havde fået anbefalet på workshoppen. Vi blev enige om at fjerne retningslinjerne fra problemformuleringen og i stedet forklare i vores afgrænsning hvorledes vi ville bruge retningslinjer til at bidrage til projektplanen, og forklare at vores indsigt i projektet ikke er og heller ikke vil blive stor nok til at udarbejde en decideret projektplan. Endvidere fjerner vi interessentidentificeringen fra problemformuleringen fordi vi mener denne er en del af benefitanalysen. Således er problemformuleringen:

På hvilke måder kan benefitanalyse bidrage til udarbejdelse af en projektplan for udvikling af et system der er forberedt til en større brugssituation?

Efterfølgende diskuterede vi strukturen i opgaven og kom frem til at vi skulle have tilføjet nogle indledninger i nogle afsnit.

Vi har efterfølgende arbejdet videre på evalueringen vha. egne refleksioner og på de interviewguides vi skal have med til interviewene på henholdsvis Vejle Bibliotek og med Søren Erik Nielsen.

Endvidere er vi startet på evalueringen via hvidbogen.