Saturday, May 5, 2007

Benefit og interessentfærdiggørelse -næsten!?

Vi fik afluttet en række af vores ønskede mål for weekenden i dag. Der var dagen igennem blevet brugt en del tid på at læse de andres afsnit igennem.

Fælles forståelse -behov for ordbog
Det viste sig at vi ikke var helt enige om hvordan vi forstod linkpakkerens output. Denne uenighed medførte en diskussion, der endeligt vha. bilag kunne dokumentere hvordan outputtet bliver struktureret.

Afgrænsning af interessenter -hvordan?
Forud for dagen var afsnittet omkring interessent identificering og klassificering tilnærmelsesvis færdigt. Vi vælger i opgaven at fjerne en række interessenter i benefitanalysen, hvilket vi i første omgang valgte at argumentere for i det efterfølgende afsnit. Vi har identificeret et problem med afsnittet, da det umiddelbart er forholdsvis langt, og vi har diskuteret hvordan vi kan ændre afsnittet.

Færdig men med mangler
Vi har nået det vi skulle og således afsluttet skriveprocessen vedr. interessenter og benefits, dog er der stadig en række mangler og områder der skal varetages før disse afsnit kan endegyldigt afsluttes.

Mangel-liste
  • Interessenter –skal vi medtage en forklaring på de interessenter der blot skæres væk grundet deres klassificering eller er de spild af plads?
  • Benefits –argumenter for hvorfor vi ikke alle opnår alle dimensioner og hvorfor disse ikke er medtaget. (står det i teori eller indledning til afsnittet?)
  • Er alle benefits på makroniveau identificeret?
  • Bilag –vi skal til at have styr på alle anvendte bilag
  • Benefitsskema –uddybelse af benefits
  • Ordbog –vi skal have tilføjet ord
  • Kontakt Ewan for at sikre os fokusgruppemøde

2 comments:

Tranz said...

Vi havde også en diskussion angående anvendelsen af aktive (vi forudser) og passive sætninger (det forudses). Det viste sig vi hver især skrev enten på den ene eller den anden måde, hvilket vi forudser, kan blive ret frustrerende for læseren når opgaven sammensættes og skal læses i sammenhæng.

Vi aftalte på den baggrund at forsøge at blande det lidt. Dels for at gøre det passive sprog mere spændende at læse og mindre formelt. Dels for tilsvarende at gøre det aktive sprog mere formelt og professionelt.

Stefan Mortensen said...

Sammenholde benefitsafsnittet med skemaet i bilagene og igen med formål-mål hierarkiet.